GOLVPARTNER - ERA PROFFS PÅ GOLV & BADRUM

Våra tjänster

Golvpartner erbjuder alla vanligen förekommande tjänster inom och allt för golv.

Linoleumgolv

Designa ditt eget unika golv eller välj en vacker färg!

Med vår proffession skapar vi den rätta känslan och lägger ert unika golv - som plattor med klicksystem eller en hel matta i en vacker färg. Vi erbjuder linoleumgolv av hög kvalitet i olika färger, mönster och strukturer.

Linoleumgolv är idealiska för kök, hall, lek- och arbetsrum, kontor och i offentliga miljöer. Lätta att rengöra, mycket slitstarka, fläcktåliga, mjuka och ljuddämpande.

Ett klassiskt golv som tillverkas till 97 procent av naturliga material­ som linolja, harts, trämjöl, kalksten och jute.

Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att komma fram till den lösning som passar dig bäst!

Plastgolv

Plastgolv är både snygga och lättskötta. Plastgolven är tåliga och klarar vardagens slitage samtidigt som de ger en mjuk, varm, tyst och skön känsla.

Med vår proffession skapar vi den rätta känslan och lägger ert unika golv.

Vi lägger plastgolv i olika mönster med inspiration från exempelvis trä, betong och klinker, men också enfärgade och rutiga plastgolv, spännande köksgolv, diskreta hallgolv eller kanske ett praktiskt och färgglatt plastgolv till barnrummet.

Plastgolven finns på 2-3 och 4 meters bredd. Ej lämplig för rullande stolshjul, ex kontorsstolar på hjul.

Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att komma fram till den lösning som passar dig bäst!

Våtrum

Vi erbjuder helkaklade badrum/våtrum. Golvpartner använder alltid klinker och kakel av högsta kvalitet.

Det absolut säkraste materialet i bad- och duschrum är våtrumsplast. Den är smidig och enkel att sköta. Få skarvar och släta ytor gör att det går lätt att städa, rengöra och underhålla.

Våtrumsplast är både tidlöst och elegant.

Vi erbjuder trendiga retromönster, klinkerinspirerande golv, stormönstrade väggar, enfärgade alternativ men också exotiska, mörka ”träslag”.

För att minimera risken för vattenskador kan hela våtutrymmet, både vägg- och golvplast, installeras med svetsning.

Vi monterar enligt H-metoden vilket innebär minimalt med skarvar. För ett fullvärdigt tätskiktsskydd för kakel och klinkers kan vi även montera en tätskiktsmatta. Ett tätskiktskydd passar för godkända fästmassor. Det har en snabbare torktid än kakel och uppfyller GBRs branschstandard och Boverket.

Vi på Golvpartner erbjuder dig professionellt nytänkande med lång erfarenhet. Vi har lösningarna oavsett behov och omfattning för både företag och privatpersoner!

Textilgolv

En heltäckningsmatta i ett rum gör att man får ett mjukt och varmt golv att gå på. Fördelarna med ett textilgolv är många. För att nämna några så gör heltäckningsmattan att man får en behaglig ljudbild i rummet, eventuella ekon försvinner och buller dämpas, rummet känns ombonat och får en snygg och läcker karaktär. Dagens syntetmaterial har utvecklats väldigt mycket den senaste tiden och håller hög kvalitet. Välj mellan många olika varianter och typer av mattor. Tunna, tjocka, långhåriga och korthåriga. Valmöjligheterna är många!

Den kan limmas, tejpas eller lösläggas och är olyckan framme så kan man bara byta de plattor som behövs.

Heltäckningsmattan blir alltmer populär i både bostäder och i kontorsmiljöer. I dag hittar du textilgolv och heltäckningsmattor i alla typer av miljöer, allt från gym och banker till hotell och restauranger.

Vi hjälper dig oavsett storleken på behov och yta.

Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att komma fram till den lösning som passar dig bäst!

Parkettgolv

Vackra trägolv ger ett stort lyft till många inredningar i både bostäder och i kontorslandskap. Ett trägolv förmedlar en känsla av natur och komfort. Intresset för trägolv i fler utrymmen än i vardagsrum och sovrum bara ökar, och tack vare de moderna ytbehandlingarna som ger ett mer slittåligt och lättskött golv.

Parkettgolv finns i en mängd variationer av olika nyanser, mönstringar och hårdhet, allt beroende på vilken typ träslag du väljer. Vi har en lång erfarenhet av olika typer som ekparkett, livliga, vita, matta, lackade skeppsgolv, m m. Lister i ek till övergångar.

Ett bra parkettgolv ska vara slipbart 2-3 gånger. 3-stav, 2-stav och helplank.

Vi på Golvpartner hjälper dig hitta rätt träslag till ditt golv!

Laminat

Ett laminatgolv är ett extremt tåligt golv. Vanligtvis uppbyggt med en HDF (High Density Fibreboard) som kärna, en träfiberskiva med mycket hög densitet.

Dekoren består av ett tryckt papper som kan efterlikna trä, sten, klinker eller annat material. Men även enfärgade eller mönstrade laminatgolv är vanliga.

Laminatgolvet består av 80 procent trä med en yta som är förstärkt med ett slitskikt av aluminiumoxid, ett av naturens hårdaste material.

Ett laminatgolv är konstruerat för att tåla repor, tryck, slag, smuts, solljus och värme. OBS. Ej slipbart.

Vi på Golvpartner har en stor erfarenhet av golv i allt från privata bostäder, offentliga miljöer - så som butiksytor, mötesplatser m.m. till rena kontors- och verkstadsmiljöer.

Tack vare vårt stora nätverk av leverantörer och samarbetspartners får du alltid det senaste och bästa från oss!

Slipning av parkett -
och befintliga trägolv

Golvpartner är unikt på så sätt att vi både lägger och underhåller ditt trägolv!

Vi erbjuder oljning, pigmentering, lackning i 4-5 steg, och slipning i 3-4 steg i ett i stort sätt dammfritt tillvägagångsätt och arbetar endast med godkända lacker och oljor.

OBS! Slipning av ett golv räknas som renovering.

Välkommen till Golvpartner!

Image

Era proffs på golv & badrum

Kom i kontakt med oss

Per Rådlin
+46 (0)761-26 66 16